Cursos de socialització

Ha arribat un nou cadell a la família? Has adoptat un gos en una protectora amb problemes de por? El teu gos és afectuós i obedient quan tu ets a prop, però quan es queda sol a casa pateix d’ansietat? Et preguntes com ensinistrar el teu gos?

CACHORROS

Curs per a cadells fins a 5-6 mesos.

Tots els problemes de conducta del teu pelut poden millorar i / o solucionar-se, o fins i tot prevenir-: a l’Hospital Veterinari de Santa Susanna juntament amb Canmigos t’ho demostrem adaptant-nos a cada cas concret, i emprant una metodologia innovadora, l’ensinistrament cognitiu-emocional, i sempre des del respecte al gos, en positiu. La convivència amb el teu gos significarà la vostra felicitat.

Una bona base de socialització i educació dels cadells és la millor opció per prevenir futurs problemes de comportament i tenir una adequada comunicació i un fort vincle que ens farà gaudir plenament de la nostra mascota.

Objetiu:

  • L’objectiu és la socialització dels cadells amb altres gossos, persones i en diverses situacions de la vida real (passeig al carrer, sorolls, visites al veterinari …)

Quan

  • Dissabtes al matí a les 9:30 hores.

Durada

  • 8 classes de 1:30 hores.
APUNTAR-ME
PERROS ADULTOS

Obediència bàsica per a joves i adults, a partir dels 7 mesos

Una vegada que el nostre gos es fa gran adquireix unes conductes monòtones que es millorar i solucionar: Una altra temàtica dels cursos de socialització que vam realitzar a l’Hospital Veterinari de Santa Susanna juntament amb Canmigos van relacionats en aquesta àrea per tal d’ajudar-te a millorar sempre la convivència amb el teu gos.

Objetiu

  • L’objectiu és la socialització dels gossos joves i adults a partir de lso 7 mesos.

Quan

  • Dissabtes al matí a les 9:30 hores.

Durada

  • 8 sessions, d’1,5 h setmanals.
APUNTAR-ME