Equipament

Disposem d’un laboratori propi equipat amb la tecnologia necessària que ens permet obtenir resultats de manera ràpida i precisa sobre determinades malalties, permetent-nos així una actuació ràpida en aquelles situacions on el  gat necessita una atenció urgent.

També disposem de radiologia digital veterinària i un equip de radiografia dental que ens permet obtenir una valoració més precisa de l’estat bucal, i així poder oferir un servei odontològic d’alta qualitat. El servei d’ecografia ens permet fer una diagnosi per imatge dels òrgans interns i seguiment d’embarassos i, amb el Doppler, podem valorar el flux sanguini essencial en la valoració de malalties veterinàries cardíaques. També ens permet realitzar alguns procediments poc invasius com les puncions d’alguns òrgans interns per fer biòpsies. L’endoscòpia, a part de poder realitzar cirurgies de mínima invasió, també ens permet accedir a òrgans interns per a presa de mostres o per a la valoració del seu estat intern causant la mínima alteració en el pacient.

Oferim també un servei veterinari de ressonància magnètica per quan es necessita una diagnosi per imatge precisa en patologies del sistema nerviós central, i com a complement de patologies articulars i de teixits tous.

Laboratori

Equipats amb la tecnologia necessària per obtenir un diagnòstic precís i ràpid.

Radiologia

Pràctica imprescindible per diagnosticar certes patologies.

Endoscòpia

Servei de referència que aposta per la diagnosi i el tractament de l’animal amb la mínima invasió, accelerant així la recuperació de la teva mascota.

Ecogafria – Ecocardiografía

Comptem amb equips i tecnologia punta que ens permeten el millor diagnòstic per imatge, tant de tipus general com específic per a cardiologia.

Electrocardiograma

Procediment de gran rellevància per a la diagnosi de patologies cardíaques.

Resonància magnètica

La ressonància magnètica és la tècnica diagnòstica imprescindible per a la diagnosi de les alteracions neurològiques. Servei extern.