La teva opinió ens importa, és la base de la nostra millora!

 

 

Immillorable equip humà, els nostres peluts sabem que estan sempre ben atesos com a membres de la família que són… per això cal portar-los a un lloc de confiança, com a veterinaris recomanaria sobretot a Narcís i Laia (encara que són tots genials) recepció i auxiliars un 10… són família!

David EB

 

Gran hospital veterinari, atenció molt bona.

 

Alex Asturiano Sánchez

 

Tracte, atenció i seguiment molt bo.

 

Hedda Rygh

 

Recomanable 100×100!!! El tracte és immillorable!! Ens van tractar súper bé, a la recepció unes noies encantadores.Un equip meravellós. Van tractar la nostra petita Mili genial, li van fer una revisió súper completa. Les instal·lacions increïble, tot molt net, molt nou. Ja ens hem canviat a aquest hospital… sortim encantats.

Mònica Martí

 

Vaig portar la meva gosseta Mali d’urgències per una torsió gàstrica i l’atenció va ser immillorable, de seguida la van operar i malgrat els riscos que havien ja que té 12 anys tot va sortir bé.
Molt agraïda per com la van tractar bé durant els dies d’ingrés ja que es notava a l’ambient que a tots ells els agradava el que feien i l’afecte que posaven en tot.
Mai m’havia separat de Mali i per mi va ser molt dur haver-ho de fer sobretot sabent que ella es trobava malament i no sabíem com aniria…però reconec que després d’anar a veure-la cada dia la meva marxa no suposava tan dura ja que sentia i veia que tenia totes les cures i afecte de tots.
Milions de gràcies pel bé que ens heu tractat.

Raquel Martínez

 

Excel·lent atenció a Urgències d’un cap de setmana. Van salvar la vida de la nostra jove gosseta a altes hores de la matinada, amb una informació puntual telefònica de la situació. Una família agraïda.

Jordi Peláez

 

Tracten molt bé a les mascotes i són molt atentes.

 

Toni Martin

 

Després de les nostres múltiples experiències, podem afirmar que és de lluny la millor clínica veterinària. Tenen un quiròfan digne d’un hospital humà i piscina per a rehabilitació. El seu propietari Narcís és més que recomanable. Tenen botiga i un gran pàrquing gratuït

Christian Deckx

 

VULL DEIXAR LA MEVA OPINIÓ

Deixa’ns la teva opinió.

És necessària per a seguir millorant i oferir-te, a tu i la teva mascota, el millor servei i atenció possibles.

VULL DEIXAR LA MEVA OPINIÓ