Animals exòtics

El nostre servei veterinarii especialitzat en animals exòtics ofereix atenció experta per a tot tipus d’animals no tradicionals, incloent ocells, rèptils, conills, hàmsters i altres animals exòtics. Entenem que aquests animals tenen necessitats úniques i específiques, i estem compromesos a proporcionar-los la millor atenció possible per assegurar el seu benestar i salut òptims.

Per què és important el servei pels Animals Exòtics?

Amb anys d’experiència en el camp de la medicina veterinària exòtica, el nostre equip està especialment entrenat per a abordar els reptes mèdics i de comportament associats amb aquests animals. Proporcionem una àmplia gamma de serveis que inclouen exàmens de salut, vacunacions, nutrició especialitzada, maneig del comportament, identificació i tractament de malalties i lesions, així com cirurgia si és necessària.

Com a propietari d’un animal exòtic, sabem que és important tenir accés a un veterinaris que comprengui les necessitats úniques d’aquestes espècies. El nostre equip està actualitzat amb els últims coneixements i tècniques en medicina veterinària exòtica i utilitza tecnologia avançada per proporcionar un diagnòstic i tractament precís i efectiu.

Entenem que els animals exòtics tenen hàbits de vida i necessitats ambientals específiques. Així doncs, treballem amb vosaltres per a proporcionar-vos l’assessorament i la informació necessària per garantir un entorn adequat per al vostre animal, incloent-hi el maneig de la temperatura, l’alimentació adequada, l’espai d’habitatge i altres consideracions importants.

Contacteu amb nosaltres avui mateix per programar una cita i començar a proporcionar al vostre animal exòtic la millor atenció veterinària. Estem aquí per ajudar-vos i respondre a totes les vostres preguntes i preocupacions relacionades amb la salut i el benestar del vostre estimat animal exòtic.

Què realitzem a l'Hospital Veterinari Santa Susanna?

Aus

Els ocells són éssers sensibles i delicats, i necessiten una atenció especialitzada per mantenir-los sans i feliços. El nostre equip veterinari té una àmplia experiència en el tractament d’aus i està format en les últimes tècniques i coneixements en medicina aviar. Ens assegurem de proporcionar un entorn tranquil i relaxat perquè les aus es sentin còmodes durant les visites al nostre centre veterinari.

Els nostres serveis inclouen exàmens de salut i revisió anuals per detectar qualsevol problema de salut, vacunacions, assessorament nutricional per assegurar una dieta equilibrada i adaptada a les necessitats de cada espècie d’au, així com maneig del comportament. També oferim tractament i maneig de malalties específiques com ara infeccions respiratòries, problemes digestius i problemes dermatològics.

Conills i rossegadors

Els conills i rossegadors són animals adorables i juganers, però també requereixen una atenció especialitzada per mantenir-los sans i feliços. El nostre equip veterinari està especialment entrenat en el maneig i tractament d’aquestes espècies i utilitza les últimes tècniques i coneixements en medicina veterinària exòtica.

Entenem que cada animal té necessitats d’espai i ambient específiques, i treballem amb vosaltres per proporcionar-vos consells sobre l’habitatge adequat, l’exercici adequat i altres consideracions importants per al benestar del vostre conill o rossegador.

Fures

Les fures són animals actius i curiosos, i requereixen un enfocament especialitzat en el seu maneig i tractament. El nostre equip veterinari està especialment format en medicina de petits mamífers i utilitza les últimes tècniques i coneixements per atendre les necessitats de les fures.

Com a propietari de fures, entenem la importància de proporcionar-los un entorn adequat i enriquidor. Treballem amb vosaltres per proporcionar-vos consells sobre l’habitatge adequat, l’exercici adequat i altres consideracions importants per al benestar de les vostres fures.