Cardiologia

El nostre servei de cardiologia està dedicat a proporcionar una atenció completa i especialitzada per a les afeccions cardiovasculars dels animals de companyia. Entenem la importància del cor com a òrgan vital i estem compromesos a garantir que els vostres estimats peluts rebin el millor tractament possible per a les seves necessitats cardíaces.

Per què és imprescindible el servei de cardiologia?

Basant-nos en els resultats de les proves diagnòstiques, treballarem amb vosaltres per establir un pla de tractament personalitzat per al vostre animal. Això pot incloure l’ús de medicaments, canvis en la dieta i modificacions en l’estil de vida per gestionar i controlar les afeccions cardíaques. També us proporcionarem consells pràctics per a la cura diària del vostre animal, incloent-hi l’exercici adequat, la gestió de l’estrès i altres aspectes importants per mantenir una salut cardíaca òptima.

A més, estem aquí per respondre a totes les vostres preguntes i preocupacions relacionades amb la salut cardíaca del vostre animal. Us proporcionarem l’educació necessària per entendre les afeccions cardíaques i els seus símptomes, així com les mesures preventives per a mantenir una bona salut cardíaca.

Si sospiteu que el vostre animal pateix alguna afecció cardíaca o si necessiteu una consulta de cardiologia, no dubteu a contactar amb nosaltres. Estarem encantats de programar una visita i treballar conjuntament per cuidar de la salut cardíaca del vostre animal de companyia.