Diagnòstic per la Imatge

El nostre servei de Diagnòstic per la Imatge està dissenyat per proporcionar una evaluació precisa i detallada de la salut dels vostres amics peluts. Utilitzem tecnologies d’imatge avançades per obtenir imatges clares i de alta resolució dels teixits i òrgans interns dels animals de companyia. Utilitzem tècniques d’imatge, com ara radiografies i ecografies.

Què més saber del Diagnòstic de la Imatge?

Amb les nostres radiografies, podem obtenir imatges detallades de l’estructura òssia i identificar fractures, tumors o anomalies en els ossos i articulacions dels animals. Les ecografies ens permeten visualitzar els òrgans interns, com ara el cor, els ronyons o el fetge, per detectar anomalies, tumors o presència de líquids.

El nostre servei de Diagnòstic per la Imatge és ràpid, precís i no invasiu, garantint el benestar dels vostres amics de quatre potes durant els procediments. Treballem de la amb el vostre veterinari de confiança per interpretar adequadament les imatges i proporcionar un diagnòstic precís i un pla de tractament adequat.

A lHospital Veterinari Santa Susanna, la vostra comoditat i la de les vostres mascotes és la nostra prioritat. Per això, disposem de les instal·lacions i tecnologies més avançades per realitzar els radiografies  i ecografies de manera eficient i segura. El diagnòstic de la imatge és la clau per identificar problemes ocults o en desenvolupament i prendre les mesures necessàries per a un tractament eficaç.

Confieu en nosaltres per proporcionar-vos una atenció personalitzada i professional en el diagnòstic de la imatge. Contacteu amb nosaltres avui mateix per concertar una visita i començar a construir un futur sa i feliç per al vostre amic de quatre potes.

Què realitzem a l'Hospital Veterinari Santa Susanna?

Radiografia Digital

Amb les radiografies digitals, podem detectar i avaluar fractures òssies, anomalies estructurals, tumors, malalties cardíaques i problemes respiratoris. Les imatges digitals són immediates i d’alta resolució, permetent-nos observar fins als detalls més petits i proporcionar un diagnòstic precís.

A més, la radiografia digital és més segura, ja que requereix una menor exposició a la radiació.

Ecografia

Utilitzem tecnologia d’ecografia avançada per observar en temps real dels òrgans en moviment, com ara el cor i els vasos sanguinis, així com per a l’orientació de procediments més invasius, com ara l’extracció de mostres de teixit

Es una tècnica segura, no dolorosa i no invasiva, que no requereix l’ús de radiació.

Ecocardiografia

Mitjançant ones d’ultrasons, la ecocardiografia ens permet observar l’estructura i la funció del cor en temps real. Aquesta tecnologia ens permet avaluar la contractilitat del cor, la funció de les vàlvules, la presència de coàguls sanguinis, anomalies congènites i altres alteracions cardiovasculars.