Hospitalització i UCI

El nostre servei d’hospitalització i Unitat de Cures Intensives (UCI) està dissenyat per proporcionar atenció mèdica especialitzada i supervisió contínua per als animals de companyia que requereixen tractament intensiu i recuperació en un entorn hospitalari.

Què més inclou el servei d'Hospitalització i UCI?

La nostra UCI està equipada amb tecnologia avançada i monitoratge continu per a controlar els signes vitals del vostre animal, com ara la freqüència cardíaca, la pressió arterial, la freqüència respiratòria i els nivells d’oxigen. Això ens permet detectar ràpidament qualsevol canvi en la seva condició i prendre les mesures necessàries de forma immediata.

Durant l’estada a la nostra UCI, el vostre animal rebrà atenció personalitzada per part del nostre equip veterinari i del personal de suport. Això pot incloure l’administració de medicaments, teràpies intravenoses, cura de ferides, alimentació especialitzada i observació constant. Treballem aprop amb vosaltres per mantenir-vos informats sobre l’estat del vostre animal i per respondre a totes les vostres preguntes i preocupacions.

Entenem que la vostra mascota és un membre important de la família i que la seva salut és una prioritat. És per això que ens comprometem a proporcionar una atenció de qualitat durant la seva estada a la nostra UCI. La nostra missió és garantir el benestar i la comoditat del vostre animal mentre es recupera i torna a la seva vida normal.

Si el vostre animal necessita atenció hospitalària o tractament intensiu, contacteu amb nosaltres de manera immediata per a més informació sobre el nostre servei d’hospitalització i UCI. Estem aquí per ajudar-vos en aquests moments difícils i per proporcionar-vos la tranquil·litat.

Què realitzem a l'Hospital Veterinari Santa Susanna?

Hospitalització per gats

Com a amants dels gats, entenem que cada felí és únic i requereix una atenció personalitzada durant la seva estada a l’hospital. El nostre equip veterinari qualificat i l’equip de suport estan especialitzats en el maneig de gats i treballen per crear un entorn tranquil i de baix estrès per a ells.

Ens assegurem que les gàbies d’hospitalització estiguin netes, còmodes i adaptades a les necessitats dels gats. També seguim les rutines de menjars i de descans del vostre gat per proporcionar-li un entorn familiar durant l’estada a l’hospital. El nostre personal està entrenat per a manejar els gats amb delicadesa i paciència, i utilitzem tècniques per minimitzar l’estrès i l’ansietat.

Hospitalització per infecciosos

El nostre servei d’hospitalització per a pacients amb infeccions és una opció vital per a aquells animals de companyia que requereixen tractament intensiu i supervisió especialitzada per combatre infeccions agudes o cròniques.

Ens assegurem que les instal·lacions siguin adequades per a l’aïllament i la prevenció de la propagació de la infecció. Seguim protocols estrictes de neteja i desinfecció per garantir la seguretat tant dels altres animals hospitalitzats com del personal veterinar i de suport.

Veterinaris 24 hores

El nostre servei de veterinaris 24 hores està aquí per atendre les necessitats de salut dels vostres estimats animals de companyia en qualsevol moment del dia o de la nit. Entenem que les emergències i les malalties no tenen horaris previsibles, i és per això que estem disponibles les 24 hores del dia, tots els dies de l’any, per proporcionar-vos l’atenció veterinària immediata que necessiteu.

Quan us poseu en contacte amb nosaltres, sereu atesos per un equip dedicat que es preocuparà pel benestar del vostre animal. Ja sigui que necessiteu una consulta d’urgència, un tractament mèdic immediat o simplement consells veterinaris en un moment inconvenient, estarem aquí per ajudar-vos.