Medicina Preventiva Veterinària

Sabem que la prevenció és clau per a mantenir els nostres peluts sans i feliços. És per això que oferim una àmplia gamma de serveis de medicina preventiva per a gossos i gats de totes les edats i races.

Añadido: El nostre equip veterinari professional i qualificat treballa amb vosaltres per dissenyar un pla de salut personalitzat per al vostre animal. Aquest pla inclou vacunacions regulars per protegir-los de malalties contagioses com ara la parròquia, el moquillo i la leptospirosi.

medicina preventiva

Què més inclou la Medicina Preventiva?

A part del pla de vacunació, també realitzem exàmens de rutina per a la detecció precoç de problemes de salut. Aquests exàmens inclouen anàlisis de sang i orina, control de paràsits, comprovació de la salut dental i assessorament nutricional per assegurar una dieta equilibrada.

Com a part de la nostra medicina preventiva, també oferim serveis de control de pes per a prevenir l’obesitat i els problemes de salut associats. Ajudem a desenvolupar un programa de dieta i exercici adequat per al vostre animal per garantir un pes saludable i un estil de vida actiu.

A l’Hospital Veterinari Santa Susanna, la vostra comoditat i la dels vostres amics de quatre potes és la nostra prioritat. Per això, disposem de les instal·lacions i tecnologies més avançades per realitzar els exàmens i tractaments preventius de manera eficient i segura.

La prevenció és la clau per a una vida llarga i saludable per als vostres animals de companyia. Confieu en nosaltres per proporcionar-vos una atenció personalitzada i professional en la medicina preventiva. Contacteu amb nosaltres avui mateix per concertar una visita i començar a construir un futur sa i feliç per al vostre amic de quatre potes.

Què realitzem a l'Hospital Veterinari Santa Susanna?

Pla de vacunació i desparasitació

vacuna

El pla de vacunació i desparasitació és una part essencial de la medicina preventiva per a les mascotes. A l’Hospital Veterinari Santa Susanna, treballem amb els propietaris per desenvolupar un pla personalitzat per a les vacunes i desparasitacions dels seus animals. Això inclou assegurar que rebin les vacunes essencials per prevenir malalties comunes i la desparasitació regular per controlar paràsits interns i externs.

Controls rutinaris i de detecció precoç

preventiva-veterinaria

A lHospital Veterinari Santa Susanna, realitzem exàmens de rutina per a detectar problemes de salut en les primeres etapes. Aquests controls inclouen anàlisis de sang i orina, proves d’imatge com ara radiografies i ecografies, i altres exàmens específics. Mitjançant aquests controls, podem identificar i tractar de manera precoç malalties comuns com ara problemes renals, cardíacs i altres condicions.

Plans de Salut: Mútua Mascota

Els Plans de Salut Mútua Mascota són una opció excel·lent per assegurar el benestar i la salut dels vostres amics peluts. Disposem de plans de salut per oferir serveis essencials com vacunacions, desparasitacions, controls rutinaris i descomptes en altres serveis veterinaris. Aquests plans permeten als propietaris accedir a una atenció de qualitat i mantenir els seus animals al dia amb els controls de salut necessaris.