Neurologia

El nostre servei de Neurologia ofereix una atenció especialitzada i de primera classe per als vostres animals de companyia que pateixen problemes neurològics. Comptem amb un equip veterinari altament qualificat i amb experiència en el diagnòstic i tractament de malalties i trastorns del sistema nerviós en animals.

Què més saber sobre la Neurologia veterinària?

La neurologia veterinària es dedica a l’estudi i tractament de condicions com ara epilepsia, tumoracions cerebrals, malalties degeneratives, herniacions de b, trastorns del moviment, entre altres. Utilitzem tecnologies avançades per a l’avaluació i diagnòstic precís de les condicions neurològiques

Durant el procés de diagnòstic, realitzem una avaluació completa de l’estat neurològic del vostre animal, incloent l’observació dels símptomes, l’examen neurològic detallat i, si és necessari, proves complementàries com ara anàlisis de sang i imatges diagnòstiques. Això ens permet establir un diagnòstic precís i desenvolupar un pla de tractament personalitzat per abordar les necessitats específiques del vostre animal.

El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida dels vostres estimats amics peluts mitjançant el diagnòstic precís i el tractament adequat de les seves condicions neurològiques. Us assegurem que el vostre animal rebrà una atenció de qualitat durant tot el procés de tractament. Ens enorgullim de l’atenció individualitzada que oferim i de l’ús de les tècniques més avançades per al benestar i la recuperació del vostre animal.

Confieu en nosaltres per proporcionar-vos una atenció personalitzada i professional en la neurologia veterinària. Contacteu amb nosaltres avui mateix per concertar una visita i començar a construir un futur sa i feliç per al vostre amic de quatre potes.