Odontologia

El nostre servei d’odontologia veterinària està dissenyat per cuidar de la salut dental dels vostres estimats animals.  Amb el nostre equip d’odontologia veterinària qualificat i equipat amb tecnologia avançada, oferim una atenció completa i professional per a les necessitats dentals dels vostres animals de companyia.

Què més inclou el servei d'Odontologia?

La nostra prioritat és garantir una salut oral òptima per als vostres animals. Realitzem exàmens exhaustius per avaluar l’estat de la boca, les dents i les genives dels vostres animals. Això inclou la detecció i el tractament de problemes com ara placa dental, càries, malalties de les genives i altres afeccions dentals. També estem equipats per realitzar neteges dentals professionals, eliminant la placa i el càlcul dental acumulat per millorar la salut dental general.

En casos més complexos, com ara les extraccions dentals o altres procediments quirúrgics, comptem amb l’experiència i els coneixements necessaris per realitzar-los amb la màxima cura i precisió. Ens assegurem de mantenir els animals còmodes durant tot el procediment i de proporcionar una atenció postoperatoria adequada per assegurar una ràpida recuperació.

A més de les cures dentals, també us proporcionem consells i orientació sobre com mantenir una salut oral òptima als vostres animals de companyia a casa. Us oferim recomanacions de rutines de raspallatge dental, solucions de rentat dental i altres estratègies per promoure una higiene oral adequada.

Confieu en el nostre servei d’odontologia veterinària per cuidar de la salut dental dels vostres animals de companyia. Treballem amb dedicació i passió per garantir que els vostres animals gaudeixin d’una boca sana i una vida còmoda i feliç. Contacteu amb nosaltres avui mateix per programar una consulta o per obtenir més informació sobre els nostres serveis d’odontologia veterinària.

Què realitzem a l'Hospital Veterinari Santa Susanna?

Neteja de boca

La neteja de boca veterinària consisteix en l’eliminació de la placa dental, el càlcul i altres acumulacions de substàncies indesitjades que poden causar problemes dentals i de salut. A través de l’ús de tècniques especialitzades i instruments específics, el nostre equip eliminarà suau i minuciosament aquestes substàncies per restaurar la salut oral dels vostres animals.

Durant el procediment de neteja de boca, tenim en compte el benestar i el confort dels vostres animals. Ens assegurem que estiguin còmodes i lliures d’ansietat o estrès durant tot el procés. Si cal, podem utilitzar sedació o anestèsia per assegurar-nos que l’experiència sigui tranquil·la i segura per a ells.

Malaltia periodontal

La malaltia periodontal és una afecció dental comuna en animals de companyia que pot afectar les genives i a les estructures de suport de les dents. És causada principalment per l’acumulació de placa bacteriana i càlcul dental al llarg del temps, que provoquen inflamació, infecció i danys als teixits de la boca.

Els símptomes de la malaltia periodontal en animals poden incloure mal alè, genives inflamades o vermelles, sagnat de les genives, pèrdua de dents, dificultat per mastegar o menjar, entre altres. És important tractar la malaltia periodontal en els seus primers estadis per evitar complicacions i danys més greus.

Extracció de peces dentals

Les extraccions dentals poden ser necessàries en casos de malaltia periodontal avançada, traumatismes, abscessos dentals, tumors o altres afeccions que afecten la salut dental i el benestar general del vostre animal.

En el nostre centre, disposem d’un equip veterinari experimentat en odontologia que utilitza les tècniques més actualitzades per a realitzar extraccions dentals de manera segura i eficient. Abans de procedir amb l’extracció, realitzem una avaluació completa de la boca i les dents per determinar quines peces dentals s’han de treure i quin és el millor enfocament per al vostre animal.