Oftalmologia

El nostre servei d’oftalmologia està dedicat exclusivament al diagnòstic i tractament de problemes oculars en els animals de companyia. Sabem que la salut ocular és vital per al benestar general dels animals i, per això, ens especialitzem en proporcionar una atenció oftalmològica de primera qualitat.

Què més inclou el servei d'Oftalmologia?

El nostre equip veterinari està format per especialistes en oftalmologia amb una àmplia experiència en el diagnòstic i tractament de malalties i trastorns oculars en animals. Utilitzem tecnologia avançada i procediments especialitzats per avaluar i tractar una àmplia gamma de problemes oculars, des de lesions superficials fins a malalties més complexes com la cataracta, el glaucoma i les malalties de la retina.

Quan porteu el vostre animal a la nostra clínica d’oftalmologia, realitzem un examen exhaustiu dels seus ulls per detectar problemes oculars subtils i establir un diagnòstic precís. Això pot incloure la inspecció de l’estructura ocular, la mesura de la pressió intraocular, l’examen de la visió i l’ús de tecnologia d’imatge especialitzada com l’oftalmoscòpia i l’ecografia ocular.

Ens comprometem a proporcionar un entorn còmode i tranquil per al vostre animal durant les visites a la nostra clínica. Comprendre l’estrès que pot suposar per als animals les visites mèdiques, ens esforcem per minimitzar l’ansietat i crear un ambient relaxat durant els tractaments i les exploracions oculars.

La salut ocular dels vostres animals és la nostra prioritat, i estem dedicats a oferir-vos una atenció oftalmològica de qualitat. Contacteu amb nosaltres per a més informació sobre els nostres serveis d’oftalmologia veterinària i per concertar una cita. Estem aquí per ajudar-vos a cuidar de la salut ocular dels vostres estimats animals de companyia.

Què realitzem a l'Hospital Veterinari Santa Susanna?

Úlceres corneals

El nostre servei de úlceres corneals ofereix diagnòstic i tractament especialitzats per a aquesta condició ocular dolorosa i potencialment greu en els animals de companyia. Les úlceres corneals són lesions en la capa exterior transparent de l’ull, la còrnia, que poden ser causades per diverses raons com traumatismes, infeccions o desequilibris en la producció de llàgrimes.

Quan porteu el vostre animal a la nostra clínica amb una úlcera corneal, realitzem una avaluació minuciosa de l’ull afectat per determinar la causa i l’extensió de la lesió. Això pot implicar l’ús de tecnologies d’imatge com la fluoresceïna, que permet identificar i avaluar la mida i la profunditat de l’úlcera.

Conjuntivitis

El nostre servei de conjuntivitis proporciona diagnòstic i tractament especialitzat per a aquesta comuna condició ocular en els animals de companyia. La conjuntivitis és una inflamació de la conjuntiva, la capa fina i transparent que cobreix la part blanca de l’ull i la superfície interna dels pàrpars. Pot ser causada per diverses raons, com infeccions, al·lèrgies o irritants ambientals.

Quan porteu el vostre animal a la nostra clínica amb símptomes de conjuntivitis, realitzem una minuciosa exploració ocular per avaluar l’abast de la inflamació i identificar la causa. Això pot implicar l’ús de llums especials i altres eines per a una millor visualització de l’ull i l’obtenció de mostres per a anàlisi.

Cataractes

El nostre servei de cataractes ofereix diagnòstic i tractament especialitzat per a aquesta condició ocular comuna en els animals de companyia. Les cataractes són l’opacitat o el canvi de transparència del cristal·lí, la lent natural de l’ull, que pot afectar la visió i la qualitat de vida dels animals.

Un cop confirmat el diagnòstic de cataractes, treballem amb vosaltres per establir un pla de tractament adequat per al vostre animal. En molts casos, la cirurgia de cataractes pot ser la millor opció per restaurar la visió de l’animal. La cirurgia de cataractes implica l’extracció del cristal·lí opacat i la seva substitució per una lent intraocular artificial.