Oncologia

El nostre servei d’oncologia veterinària està dedicat al diagnòstic i tractament de les malalties oncòlogiques en animals de companyia. Com a especialistes en aquest àmbit, entenem l’impacte emocional i físic que un diagnòstic de càncer pot tenir en vosaltres i en el vostre estimat pelut. Estem aquí per oferir-vos l’atenció especialitzada i el suport necessari per abordar aquesta malaltia.

Per què és important el servei d'Oncologia?

Quan visiteu la nostra clínica amb sospites de càncer en el vostre animal, realitzem una avaluació exhaustiva utilitzant tècniques avançades com ara la biòpsia, les proves d’imatge i els anàlisis de sang. A través d’aquests procediments, podem determinar el tipus de càncer, l’extensió de la malaltia i desenvolupar un pla de tractament personalitzat per al seu animal.

El nostre objectiu principal és proporcionar-vos les opcions de tractament més eficaces i adequades per al vostre animal. Això pot incloure la cirurgia per extirpar tumors, la quimioteràpia per a tumors sistèmics o la radioteràpia per a tumors localitzats. Treballarem de prop amb vosaltres per explicar-vos tots els detalls dels diferents tractaments, així com els seus possibles efectes secundaris i expectatives de resultats.

Entenem que acompanyar el vostre animal durant aquest procés pot ser emocionalment desafiador. Per això, estem aquí per oferir-vos suport emocional i estar a la vostra disposició per respondre a totes les preguntes i preocupacions. També treballarem amb vosaltres per desenvolupar un pla de control de dolor i millora de la qualitat de vida del vostre animal durant el tractament.

Si sospiteu que el vostre animal pateix una malaltia oncòlogica o si teniu alguna inquietud relacionada amb la salut del vostre pelut, us animem a contactar amb nosaltres. Estarem aquí per oferir-vos el suport i l’atenció personalitzada que necessiteu per al benestar del vostre estimat animal de companyia durant tot el procés oncològic.

Què realitzem a l'Hospital Veterinari Santa Susanna?

Masses i tumors

Quan visiteu la nostra clínica amb una preocupació sobre masses o tumors en el vostre animal, realitzem una avaluació completa de la seva salut. Això pot incloure exàmens físics detallats, proves d’imatge com ara radiografies o ecografies, així com la realització de biòpsies per determinar la naturalesa de la massa o tumor.

Un cop s’hagi establert el diagnòstic, treballarem amb vosaltres per desenvolupar un pla de tractament personalitzat adaptat a les necessitats individuals del vostre animal. Això pot implicar la realització de cirurgia per extirpar la massa o tumor, seguida de tractaments addicionals com la radioteràpia o la quimioteràpia per garantir una eliminació completa.

Estarem aquí per respondre a totes les vostres preguntes i preocupacions, i per proporcionar-vos el suport emocional necessari durant aquest moment difícil.

Quimioteràpia

Quan un animal és diagnosticat amb una malaltia oncòlogica, la quimioteràpia pot ser una opció de tractament efectiva. Abans de començar el tractament, realitzem una avaluació completa del seu animal per comprendre l’extensió de la malaltia i determinar el pla de tractament més adequat. Aquesta avaluació pot incloure anàlisis de sang, proves d’imatge i biòpsies.

La nostra prioritat durant la quimioteràpia és assegurar-nos que el vostre animal rebi el tractament de manera segura i còmoda. Treballem amb un equip veterinari experimentat i utilitzem protocols de tractament actualitzats per minimitzar els efectes secundaris i garantir una administració adequada dels medicaments. Durant tot el procés, estarem disponibles per respondre a les vostres preguntes i proporcionar-vos el suport emocional que necessiteu.

Càncer

El càncer és una malaltia complexa que pot afectar animals de tota mena. Comprendre el tipus i l’abast del càncer és fonamental per a desenvolupar un pla de tractament adequat. Utilitzem les últimes tècniques de diagnòstic, com ara anàlisis de sang, proves d’imatge i biòpsies, per determinar la naturalesa del càncer i avaluar la seva progressió.

Un cop s’hagi establert el diagnòstic, treballarem de prop amb vosaltres per dissenyar un pla de tractament personalitzat per al vostre animal. Això pot incloure intervencions com ara cirurgia per extirpar tumors, quimioteràpia, radioteràpia o altres teràpies específiques per al tipus de càncer que afecta el vostre animal.

A més del tractament del càncer, també us oferim suport continuat a llarg termini. Realitzem seguiments regulars per avaluar la resposta al tractament i ajustar-ne les estratègies si cal.