Curs d’educació per a gossos adults!

curs hospital veterinari

Curs d’educació per a gossos adults!

Curs Hospital Veterinari Santa Susanna. Cada vegada hi ha més mascotas que ens acompanyen en les nostres vides, què millor que ajudar-les al fet que s’integrin en la nostra societat tal com la vivim, per poder gaudir tots més i millor!

Som responsables de cobrir totes les seves necessitats, de cuidar-los i alimentar-los, atendre’ls quan no estiguin bé i portar-los al veterinario, etc., però també d’educar-los, facilitar la seva socialització, tant amb gossos com amb persones i altres animals, entendre’ls, poder comunicar-nos amb ells, i ajudar-los al fet que s’integrin millor.

curs per animals
Tots hauríem de poder passejar tranquil·lament amb el nostre gos sense estrebades de corretja, sense baralles amb altres gossos, poder anar a llocs públics sense preocupar-se de com es portarà, si es quedarà bordant o demanant menjar en el bar mentre ens prenem alguna cosa amb amics, etc. En definitiva, gaudir amb el nostre company sense preocupacions.

Gaudir amb el nostre company sense preocupacions

Sona bé, veritat? Ara pots fer això i molt més coses gràcies als cursos impartits per educadors canins de gran prestigi! I el més important, de forma divertida per a tots. En altres països ho denominen “certificat del bon ciutadà caní”, i ja està integrat de forma habitual en molts centres veterinaris, etc. Nosaltres ho hem anomenat “El meu gos té classe”.

Comença un nou curs aquest setembre, per més informació contacta amb l’Hospital Veterinario o Centre Veterinari Pineda.

Has de tenir en compte que aquest tipus de cursos es realitzen amb animals estables, de manera que puguin treballar en grup amb altres gossos i persones i aprofitar millor la informació. Si el teu gos té algun problema d’integració social, no es porta bé amb gossos, o té pors o fòbies, etc., has de consultar prèviament amb el veterinario etòleg i t’aconsellarà el més adequat per al teu cas en concret.

Més articles que et poden interessar...

parvovirus

¿Qué es el Parvovirus?

El parvovirus canino es una de las enfermedades más temidas y potencialmente mortales que afectan los perros, especialmente los cachorros. Este virus altamente contagioso afecta al sistema gastrointestinal de los animales, provocando síntomas graves que , sin tratamiento, pueden ser fatales en un alto porcentaje de casos.

Leer más »
desparasitación

Importància de la desparasitació

En el mundo del cuidado de nuestros peludos, la prevención siempre es mejor que el tratamiento. Una de las partes más cruciales de mantener a nuestros amigos de cuatro patas en buen estado de salud es la desparasitación.

Leer más »