Curs d’educació per a gossos adults!

curs hospital veterinari

Curs d’educació per a gossos adults!

Curs Hospital Veterinari Santa Susanna. Cada vegada hi ha més mascotes que ens acompanyen en les nostres vides, què millor que ajudar-les al fet que s’integrin en la nostra societat tal com la vivim, per poder gaudir tots més i millor!

Som responsables de cobrir totes les seves necessitats, de cuidar-los i alimentar-los, atendre’ls quan no estiguin bé i portar-los al veterinari, etc., però també d’educar-los, facilitar la seva socialització, tant amb gossos com amb persones i altres animals, entendre’ls, poder comunicar-nos amb ells, i ajudar-los al fet que s’integrin millor.

curs per animals
Tots hauríem de poder passejar tranquil·lament amb el nostre gos sense estrebades de corretja, sense baralles amb altres gossos, poder anar a llocs públics sense preocupar-se de com es portarà, si es quedarà bordant o demanant menjar en el bar mentre ens prenem alguna cosa amb amics, etc. En definitiva, gaudir amb el nostre company sense preocupacions.

Gaudir amb el nostre company sense preocupacions

Sona bé, veritat? Ara pots fer això i molt més coses gràcies als cursos impartits per educadors canins de gran prestigi! I el més important, de forma divertida per a tots. En altres països ho denominen “certificat del bon ciutadà caní”, i ja està integrat de forma habitual en molts centres veterinaris, etc. Nosaltres ho hem anomenat “El meu gos té classe”.

Comença un nou curs aquest setembre, per més informació contacta amb l’Hospital Veterinari o Centre Veterinari Pineda.

Has de tenir en compte que aquest tipus de cursos es realitzen amb animals estables, de manera que puguin treballar en grup amb altres gossos i persones i aprofitar millor la informació. Si el teu gos té algun problema d’integració social, no es porta bé amb gossos, o té pors o fòbies, etc., has de consultar prèviament amb el veterinari etòleg i t’aconsellarà el més adequat per al teu cas en concret.

Més articles que et poden interessar...

fisioterapia i rehabilitacio

Beneficis de la fisioteràpia i rehabilitació

La fisioteràpia i la rehabilitació per a mascotes s’ha convertit en un component crucial en el procés de recuperació després d’una lesió o cirurgia. Com en els éssers humans, aquestes teràpies poden millorar significativament la qualitat de vida de les mascotes, promovent una recuperació més ràpida i completa. Aquí examinem alguns dels beneficis que ofereixen aquests tractaments especialitzats.

Leer más »
parvovirus

Què és el Parvovirus?

El parvovirus caní és una de les malalties més temudes i potencialment mortals que afecten els gossos, especialment els cadells. Aquest virus altament contagiós afecta el sistema gastrointestinal dels animals, provocant símptomes greus que, sense tractament, poden ser fatals en un alt percentatge de casos.

Leer más »
desparasitació

Importància de la desparasitació

En el món de la cura dels nostres peluts, la prevenció sempre és millor que la cura. Una de les parts més crucials de mantenir als nostres amics de quatre potes en bon estat de salut és la desparasitació.

Leer más »