Cirurgia General

El nostre servei de Cirurgia General ofereix una atenció veterinària especialitzada i professional per als vostres animals de companyia. Estem preparats per abordar una àmplia gamma de procediments quirúrgics per millorar la salut i el benestar dels vostres estimats amics peluts.

Què més inclou la Cirurgia General?

Realitzem diversos tipus de cirurgies, incloent-ne les esterilitzacions i castracions, extracció de tumors, reparació de fractures òssies, cirurgia gastrointestinal, cirurgia de teixits tous i molts més. Treballem cuidadosament i amb tècniques quirúrgiques avançades per assegurar uns resultats òptims i una recuperació ràpida per als vostres animals.

Durant tot el procés quirúrgic, tenim en compte la seguretat i el benestar dels animals. Utilitzem protocols d’anestèsia segurs i monitorització constant dels signes vitals per garantir una cirurgia sense problemes. Després de la cirurgia, proporcionem una atenció postoperatori minuciosa i un pla de recuperació personalitzat per ajudar els vostres animals a recuperar-se de manera eficaç.

La vostra tranquil·litat és la nostra prioritat durant les cirurgies. Disposem d’instal·lacions modernes i tecnologies avançades per a realitzar les intervencions quirúrgiques amb seguretat i eficiència. El nostre equip veterinari està compromès a proporcionar-vos una atenció personalitzada i de qualitat durant tot el procés quirúrgic.

Contacteu amb nosaltres avui mateix per a més informació sobre el nostre servei de Cirurgia General i per a concertar una consulta. Estarem encantats d’ajudar-vos a prendre les millors decisions per a la salut i el benestar dels vostres peluts.

Què realitzem a l'Hospital Veterinari Santa Susanna?

Castració i esterilització

Hi ha diversos beneficis de la castració i esterilització en els animals de companyia. En els mascles, aquests procediments poden reduir l’agressivitat, disminuir el risc de problemes de comportament associats a l‘instint reproductor i prevenir malalties com ara tumors testiculars o prostàtics. En les femelles, la castració i esterilització poden prevenir l’aparició de tumors mamàries, infeccions uterines i altres problemes reproductius.

Extracció de masses

El nostre servei d’extracció de masses ofereix una solució efectiva pel tractament de tumors i altres masses en els vostres animals de companyia. La detecció i l’eliminació de masses sospitoses són crucials per al benestar dels nostres pacients.

Cirurgia de teixits tous

Tenim experiència en una àmplia gamma de procediments quirúrgics de teixits tous, que inclouen cirurgia abdominal, toràcica, reconstructiva, de pell, entre altres. Els nostres procediments quirúrgics de teixits tous es realitzen en un entorn segur i controlat, amb l’ús de tècniques d’anestèsia avançades i monitorització contínua dels signes vitals del pacient.