urgencias para animales de compañia

Referidors

Valorem la confiança que poseu en nosaltres per a la cura dels vostres clients i mascotes. Com a part del nostre compromís amb una atenció integral i de qualitat, oferim els següents avantatges per als referidors:

  1. Col·laboració estreta: Treballem de la mà amb els referidors veterinaris per a proporcionar una atenció coordinada i complementària. Compartim informació i col·laborem per a garantir una transició fluida i una atenció continua per als pacients referits.

  2. Equip especialitzat: El nostre equip veterinaris experts està altament qualificat en diferents àrees de l’atenció veterinària, incloent medicina interna, cirurgia, traumatologia, dermatologia, oftalmologia, entre d’altres. Això ens permet abordar una àmplia gamma de casos amb coneixement i habilitat.

  3. Tecnologia i instal·lacions avançades: Disposem de tecnologia de diagnòstic avançada, equipament quirúrgic de primera qualitat i instal·lacions modernes per a proporcionar una atenció de nivell superior als pacients referits. Això ens permet realitzar diagnòstics precisos i oferir tractaments avançats.

  4. Comunicació transparent: Mantenim una comunicació clara i oberta amb els referidors veterinaris. Proporcionem informes detallats i actualitzats sobre l’estat dels pacients referits, així com la informació necessària per a continuar amb el seu seguiment i tractament.

  5. Atenció personalitzada: Entenem que cada pacient és únic, i treballem per proporcionar una atenció personalitzada i compassiva. Els pacients referits reben un tractament individualitzat i una atenció centrada en les seves necessitats específiques.

Vols referir un cas a l’Hospital Veterinari Santa Susanna i no saps com fer-ho?

És molt senzill, segueix els següents passos i si tens qualsevol dubte truca’ns al

93 767 77 92

Descarrega’t el Formulari de Pacients Referits. IMPORTANT: Quan obris el formulari clicant l’enllaç, primer descarrega el pdf i obre’l des del teu dispositiu per omplir-lo. NO omplis les dades directament des de la pantalla que s’obre, sinó aquestes no quedaràn guardades. 

Obrir Formulari de Pacients Referits


Envia’ns per correu electrònic el Formulari de Pacients Referits omplert amb tota la informació detallada. No oblidis adjuntar el formulari a l’enviar el correu.

Enviar a hvsantasusanna@hveterinari.com


Truca’ns per telèfon
per informar que has referit un pacient al nostre centre i que has enviat el formulari per correu electrònic. Així, et confirmarem que l’hem rebut correctament.

Trucar al 93 767 77 92

servicios para perrros santa susanna