Endoscòpia i Cirurgia de Mínima Invasió

A l’Hospital Veterinari Santa Susanna, estem compromesos a proporcionar el més alt nivell de medicina veterinària amb tècniques de mínima invasió. Sabem que la salut dels vostres amics de quatre potes és una prioritat per a vosaltres, i per això ens esforcem per oferir serveis innovadors i avançats.

L’endoscòpia i la cirurgia de mínima invasió són tècniques que permeten realitzar procediments diagnòstics i quirúrgics amb menys invasió, dolor i temps de recuperació per als animals. Mitjançant l’ús d’instruments especialitzats i l’ús d’un endoscopi o laparoscopi, podem accedir a l’interior del cos dels animals amb incisions mínimes o fins i tot sense cap incisió (endoscòpia).

endoscòpia i cirurgia de mínima invasió

Pero, què és l'endoscòpia i la cirurgia de mínima invasió?

L’endoscòpia és una eina diagnòstica molt valuosa que utilitzem per explorar l’interior dels nostres pacients. Amb aquesta tècnica, podem examinar l’esòfag, l’estómac, els intestins, i altres òrgans i cavitats sense necessitat de cirurgia oberta. Això ens permet detectar malalties com tumors, úlceres, inflamacions i altres anomalies sense causar un estrès addicional als animals.

Per a les intervencions quirúrgiques, la cirurgia de mínima invasió ofereix avantatges significatius. Mitjançant petites incisions o l’ús de guies endoscòpiques, podem realitzar procediments com l’esterilització amb menys invasió per als animals. Això significa que experimenten menys dolor, tenen una recuperació més ràpida i poden tornar a la seva rutina normal més aviat.

A l’Hospital Veterinari Santa Susanna, disposem d’un equip de professionals veterinaris altament qualificats i amb una àmplia experiència en endoscòpia i cirurgia de mínima invasió. Ens assegurem que els nostres veterinaris rebin una formació continuada per mantenir-se al dia amb les darreres tècniques i avenços en aquest camp. Utilitzem tecnologia de punta i seguim estrictes protocols d’esterilització per garantir la seguretat i el benestar dels animals.

Si necessiteu més informació sobre els nostres serveis de endoscòpia i cirurgia de mínima invasió, si us plau, contacteu amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre les vostres consultes i proporcionar-vos tota la informació detallada que necessiteu. Confieu en nosaltres per a una atenció veterinària de confiança i de qualitat, utilitzant les tècniques de mínima invasió per al benestar dels vostres peluts.

Casos clínics on apliquem Endoscòpia i Cirurgia de Mínima Invasió

Esterilització per laparoscòpia

Mitjançant petites incisions i l’ús d’un laparoscopi, es pot extirpar quirúrgicament els òrgans reproductors amb menys dolor i temps de recuperació. És una opció segura i efectiva per controlar la reproducció i promoure la salut dels animals de companyia.

Extracció de cossos estranys per Endoscòpia

Amb l’ús de tècniques endoscòpiques i instruments especialitzats, els cossos estranys com ara objectes ingerits o atrapats a l’interior dels animals es poden extreure de manera segura i precisa sense necessitat de cirurgia. Això evita complicacions futures i promou una ràpida recuperació.

Biòpsies mitjançant Endoscòpia

endoscòpia i cirurgia de mínima invasió

Amb l’ús d’un endoscopi, es pot obtenir mostres de teixit de manera precisa i mínimament invasiva. Això permet als veterinaris investigar i diagnosticar condicions com tumors, inflamacions o infeccions sense la necessitat d’intervencions més invasives.