Etologia

El nostre servei d’etologia ofereix una atenció especialitzada per als problemes de comportament en els animals de companyia. Com a professionals en el camp de l’etologia animal, treballem amb vosaltres per entendre i abordar els problemes de conducta que poden afectar el benestar i la convivència amb el vostre animal.

Per què és important el servei d'Etologia?

Quan us acosteu al nostre hospital amb preocupacions sobre el comportament del vostre animal, realitzem una avaluació exhaustiva del seu entorn, la seva història i el seu comportament actual. Aquesta avaluació pot incloure entrevistes amb vosaltres, observació directa de l’animal en diferents situacions i l’ús de qüestionaris o altres eines de diagnòstic.

Amb una comprensió profunda del comportament de l’animal, establim un pla de tractament individualitzat. Aquest pla pot incloure modificació de conducta, que implica l’ús de tècniques i exercicis per a canviar i millorar el comportament problemàtic. També us oferim consells pràctics i estratègies per a una interacció positiva amb l’animal, així com l’ajuda amb l’entrenament adequat i l’ús de reforç positiu.

El nostre objectiu és abordar les arrels dels problemes de comportament i proporcionar-vos les eines i els recursos necessaris per a la resolució. A més, us oferim suport continuat durant tot el procés de tractament, amb seguiment regular i ajustos en el pla de tractament segons sigui necessari.

Si experimenteu problemes de comportament amb el vostre animal, com ara ansietat, agressivitat, por excessiva o altres comportaments inapropiats, no dubteu en contactar amb nosaltres. El nostre equip d’etologia està compromès a proporcionar-vos una atenció professional per millorar la qualitat de vida de tots els membres de la vostra família, humans i animals.

Què realitzem a l'Hospital Veterinari Santa Susanna?

Problemes de comportament

Entenem que els problemes de comportament poden tenir un impacte significatiu en la convivència i el benestar tant dels animals com dels seus propietaris. És per això que oferim un enfocament professional i compassiu per a la resolució d’aquests problemes.

Durant tot el procés de tractament, us oferim suport i orientació. Realitzem seguiments regulars per avaluar el progrés i ajustar el pla de tractament segons sigui necessari. També us proporcionem consells pràctics i recursos per ajudar-vos a manejar les situacions de comportament complicades i millorar la comunicació amb el vostre animal.

Educació en cadells

El nostre servei d’educació en cadells està dissenyat per ajudar-vos a establir una base sòlida per al creixement i el desenvolupament saludable del vostre cadell. Entenem que els primers mesos són crucials per a establir hàbits i comportaments positius, així com per a construir una relació de confiança i respecte mutu.

Ansietat per separació

En aquests casos, és important implementar tècniques de modificació de conducta i proporcionar-vos estratègies pràctiques per ajudar a reduir l’ansietat del vostre animal en les situacions de separació. Això pot incloure tècniques de desensibilització gradual, entrenament d’habituar-se a l’absència, enriquiment ambiental i altres tècniques específiques per ajudar a l’animal a sentir-se més segur i còmode quan està sol.