Laboratori

El nostre servei de laboratori veterinari és una part essencial de la nostra pràctica veterinària, ja que ens permet obtenir informació precisa i detallada sobre la salut dels vostres animals de companyia. Disposem d’un laboratori completament equipat amb tecnologia avançada i un equip professional qualificat per realitzar una àmplia gamma de proves i anàlisis.

Què més inclou el servei de Laboratori?

Les proves de laboratori juguen un paper fonamental en el diagnòstic i seguiment de malalties en animals. Realitzem anàlisis de sang, orina i mostres de teixits per avaluar diversos paràmetres com ara els nivells de glòbuls vermells i blancs, funció hepàtica i renal, perfil hormonal, presència de paràsits, entre altres. Això ens permet detectar problemes de salut ocults, monitorar l’eficàcia dels tractaments i proporcionar-vos un diagnòstic precís i un pla de tractament adequat per al vostre animal.

La nostra prioritat és oferir resultats fiables i precisos en un termini raonable. Treballem de manera eficient perquè pogueu obtenir els resultats de les proves de laboratori el més aviat possible, per tal que el vostre veterinari pugui prendre decisions informades sobre la salut del vostre animal de companyia.

La qualitat i l’exactitud són els pilars del nostre servei de laboratori veterinari. Mantenim els nostres equips actualitzats i seguim els protocols estàndard més rigorosos per assegurar-nos que les mostres són processades correctament i que els resultats són interpretats amb precisió.

Confieu en el nostre servei de laboratori veterinari per obtenir resultats fiables i detallats sobre la salut dels vostres animals de companyia. Estem aquí per donar suport als vostres veterinaris de confiança i assegurar-nos que el vostre animal rebi el millor nivell de cura possible. No dubteu en contactar amb nosaltres per a més informació o per programar una prova de laboratori per al vostre animal estimat.

Què realitzem a l'Hospital Veterinari Santa Susanna?

Anàlisi d'orina

L’anàlisi d’orina ens permet avaluar la funció renal, identificar infeccions del tracte urinari, detectar presència de cristalls o càlculs, així com avaluar altres paràmetres importants com ara la concentració d’orina, el pH i la presència de proteïnes o glòbuls vermells.

El nostre laboratori està equipat amb tecnologia avançada que ens permet realitzar una àmplia gamma de proves d’orina, incloent-hi l’examen visual, l’anàlisi de sediments, la mesura de la densitat urinària i l’avaluació de possibles components anormals.

El nostre equip de professionals veterinaris qualificats interpreta els resultats de l’anàlisi d’orina amb precisió i les comparteix amb vosaltres i el vostre veterinari de confiança. Això permet obtenir un diagnòstic precís i establir un pla de tractament adequat, si es requereix.

Anàlisi de sang

L’anàlisi de sang ens permet avaluar els nivells de glòbuls vermells, glòbuls blancs i plaquetes, que són indicadors importants de la salut general del vostre animal. També podem avaluar els nivells de diverses substàncies com ara els enzims hepàtics, els nivells de glucosa, els perfils de lípids i altres paràmetres clau per a la funció dels òrgans i sistemes.

Com a part del nostre compromís amb la salut i el benestar dels vostres animals de companyia, ens assegurem que l’anàlisi de sang sigui realitzada de manera eficient.

La vostra comoditat i la de les vostres mascotes és la nostra prioritat, i ens assegurem de realitzar les proves amb delicadesa i respecte cap als animals.

Citologies

L’anàlisi citològica ens permet examinar les cèl·lules a nivell microscòpic per a la detecció de cèl·lules anormals, inflamació, infeccions o altres indicadors de malalties. Aquesta tècnica és particularment útil per a l’avaluació de lesions cutànies, tumors, infeccions, massetes o qualsevol altra anomalia en els teixits corporals.

El nostre laboratori està equipat amb tecnologia avançada per a l’anàlisi citològica, incloent-hi microscopis de alta resolució i altres eines especialitzades.

Entenem la importància de l’anàlisi citològica en el diagnòstic i la presa de decisions per a la salut dels vostres animals de companyia. Ens comprometem a realitzar aquesta prova amb la màxima cura i precisió per aconseguir els millors resultats possibles.