Clínica Cat Friendly : Hospital Veterinari Santa Susanna

Cat Friendly

Hospital Cat Friendly

L’Hospital Veterinari Santa Susanna es preocupa per tots els seus pacients i les necessitats de cada un d’ells. És per això que disposa d’una zona exclusiva per gats dins del centre per tal d’oferir les millors condicions i el millor entorn pels pacients felins.

Al 2019, l’Hospital Veterinari Santa Susanna va adquirir l’acreditació d’Hospital Cat Friendly (Clínica amigable amb els gats) amb categoria d’Or (categoria màxima). Aquesta acreditació la proporciona la Societat Internacional de Medicina Felina (ISFM) a les clíniques que compleixen una sèrie de requisits d’acord amb les necessitats dels felins.

Actualment, al Maresme només dues clíniques disposen d’acreditació com a clínica Cat Friendly. No obstant això, l’Hospital Veterinari Santa Susanna és l’únic centre del maresme amb acreditació Cat Friendly en categoria d’Or, la categoria més alta que existeix.

En el següent enllaç podeu consultar el llistat de clíniques acreditades:

https://catfriendlyclinic.org/cat-owners/find-a-clinic/

Però, què és una clínica acreditada com Cat Friendly?

Són clíniques que compleixen un llistat de requisits com ara bé la formació en pacients felins dels professionals, la disposició de zones específiques i exclusives per gats, zona d’hospitalització felina, sala d’espera independent, entre molts altres. Aquests requisits estan definits en funció de les necessitats específiques que presenten els pacients felins, pensats en tot moment en garantir el benestar d’aquests.

A més a més, també és necessari disposar d’una formació específica i continuada sobre el maneig de gats a la clínica per així assegurar que aquests pacients reben les millors atencions a les clíniques Cat Friendly. D’aquesta manera, obtenir l’acreditació de Cat Friendly suposa que tot el personal, des de recepcionistes, auxiliars tècnics veterinaris (ATV) fins veterinaris estan involucrats en el tracte amigable dels gats.

I, quins avantatges té portar el gat a una clínica Cat Friendly?

Els principals avantatges que presenten són el menor estrès que pateix el gat quan visita la clínica, la major atenció i temps per l’exploració del gat i una millor consideració cap al pacient felí. En aquestes clíniques, els professionals es centren en els principis d’amabilitat durant les diferents etapes de la vida dels gats, i això permet millorar qualitativament l’experiència en la visita al veterinari.

Disposen de zones especialitzades per gats?

Sí, les clíniques Cat Friendly disposen de consultes exclusives adequades als requeriments dels pacients felins. També disposa de sala d’espera i zona d’hospitalització exclusives per gats. Aquestes zones adaptades a les seves necessitats, faran que la seva estància sigui molt més agradable.

La defensora del gat

La nostra veterinària especialista en pacients felins, Carmen Zuriaga, és la persona que supervisa que el centre veterinari compleixi amb tots els requisits Cat Friendly. Per altra banda, també és l’encarregada d’assegurar-se que tot el personal veterinari segueix els protocols en el maneig de gats.

Carmen, amant dels pacients felins, és la persona adequada per vetllar pel benestar dels gats durant la seva experiència al nostre centre. No obstant això, la Carmen no és la única veterinària experta en gats. Tots i cada un dels nostres professionals han estat formats per poder oferir-vos el millor servei cap els vostres felins per garantir el seu benestar.

 

Més articles que et poden interessar...

Síndrome vestibular

El meu gos té Síndrome Vestibular

La síndrome vestibular és un conjunt de signes que es presenten a causa d’una disfunció en el sistema vestibular, i que inclouen: ladeo de cap, nistagme patològic, atàxia vestibular, alteració del reflex vestíbul-ocular i/o estrabisme posicional.

Leer más »