Rehabilitació i fisioteràpia

El nostre servei de rehabilitació i fisioteràpia està dissenyat per ajudar els vostres estimats animals de companyia a recuperar-se de lesions, procediments quirúrgics o problemes de salut crònics. Com a veterinaris compromesos amb el benestar dels animals, treballem de prop amb vosaltres per proporcionar un pla de tractament personalitzat que millori la seva mobilitat, funcionalitat i qualitat de vida.

Què inclou el servei de Rehabilitació i Fisioteràpia?

Durant les sessions de rehabilitació i fisioteràpia, treballarem de manera estreta amb el vostre animal per ajudar-lo a recuperar-se i millorar la seva força, flexibilitat i equilibri. Utilitzarem equipament especialitzat i tècniques específiques per a cada cas, adaptant-nos a les necessitats individuals del vostre animal. Aquest pla pot incloure exercicis terapèutics, massatges, teràpia acuàtica, utilització de dispositius d’ajuda a la mobilitat i altres tècniques avançades.

A més dels tractaments en el nostre centre veterinari, us donarem instruccions i exercicis per continuar amb el procés de rehabilitació a casa. Això inclourà exercicis de reforçament muscular, estiraments i altres tècniques que ajudaran a mantenir els beneficis de la fisioteràpia a llarg termini.

La rehabilitació i la fisioteràpia són excel·lents opcions per a animals que pateixen d’artritis, lesions esportives, problemes neurològics, problemes de columna vertebral i altres condicions que afecten la seva mobilitat i qualitat de vida. Us proporcionarem tot el suport i l’assessorament necessaris per garantir que el vostre animal obtingui els màxims beneficis de la teràpia de rehabilitació.

Confieu en el nostre equip de professionals veterinaris especialitzats en rehabilitació i fisioteràpia per proporcionar al vostre animal de companyia l’atenció de qualitat que es mereix. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per a una consulta i comenceu el camí cap a una millora de la salut i el benestar del vostre animal a través de la rehabilitació i la fisioteràpia.

Què realitzem a l'Hospital Veterinari Santa Susanna?

Hidroteràpia

El nostre servei d’hidroteràpia és una opció terapèutica excel·lent per a animals de companyia que necessiten rehabilitació, recuperació o millora de la seva condició física general. La hidroteràpia, que es realitza en una piscina o tanc d’aigua especialitzat, ofereix una manera segura i eficaç d’ajudar els animals a recuperar-se de lesions, augmentar la seva força muscular i millorar la seva mobilitat.

Durant les sessions de hidroteràpia, utilitzem l’aigua com a mitjà de suport per reduir l’estrès en les articulacions i els músculs de l’animal. Això permet un moviment lliure de dolor i millora l’amplitud dels moviments. A més, l’aigua proporciona una resistència suau que ajuda a augmentar la força muscular i millorar la coordinació i l’equilibri.

Teràpies manuals

La teràpia manual és una forma no invasiva i efectiva de tractament que inclou diverses tècniques com massatge terapèutic, estiraments, mobilització articular i manipulació suau. El nostre equip de professionals veterinaris especialitzats en teràpia manual utilitza les seves habilitats i coneixements per identificar les zones problemàtiques, reduir l’inflamació, millorar la circulació sanguínia i relaxar els músculs tensos.

Aquesta teràpia és útil per a una àmplia varietat de condicions, incloent lesions musculoesquelètiques, problemes de columna vertebral, dolor crònic, desequilibris posturals i rehabilitació postoperatori. Cada sessió de teràpia manual es realitza amb cura i atenció per assegurar el confort i el benestar de l’animal.

Rehabilitació post-quirúrgica

La rehabilitació post-quirúrgica té com a objectiu millorar la mobilitat, reduir el dolor, minimitzar el risc de complicacions i accelerar el procés de curació després d’una cirurgia. El nostre equip de professionals veterinaris especialitzats en rehabilitació utilitza una combinació de teràpies i tècniques que inclouen exercicis terapèutics, massatges, electroteràpia, hidroteràpia i molt més.

Les sessions de rehabilitació post-quirúrgica són supervisades de prop per garantir que l’animal realitzi els exercicis de manera adequada i segura. Treballem amb vosaltres per assegurar que enteneu els exercicis i les tècniques que heu de realitzar a casa per continuar el procés de rehabilitació entre les visites al nostre centre.