Platges per a gossos Barcelona i Girona

platja-gossos

Coneixes les platges per a gossos a Barcelona i Girona?

Una de les preguntes més freqüents que ens fem, sobretot durant els mesos d’estiu, és si podem portar els nostres gossos a la platja. Tot i que no podem donar-vos una única resposta vàlida ja que cada municipi té la seva pròpia normativa.

D’aquesta manera, en resposta a l’alta demanda de portar els gossos a la platja, hi ha alguns municipis que han habilitat zones anomenades “platges per a gossos” on els gossos poden accedir-hi sense problema.

Per aquest motiu, us volem proporcionar un recull d’informació actualitzada (any 2022) de les platges per a gossos a Barcelona i Girona.

Pineda de Mar: Platja per a gossos de Pineda de Mar

Zona situada entre les platges de Poblenou i de la Riera, davant del Camping Bellsol. Està ben delimitada amb tanques de fusta, i disposa d’una dutxa per a gossos.

Els gossos només poden accedir a aquesta zona delimitada de la platja (inclou sorra i aigua). En cas de gossos potencialment perillosos és obligatori que portin morrió.

No hi ha restricció d’horaris.

Click per obtenir més informació.

Malgrat de Mar: Platja de la Conca

En aquest cas, la platja per a gossos té 1.200 metres quadrats, delimitats per una tanca de fusta en forma de U oberta cap al mar per delimitar l’espai, així com dutxa, papereres i cartells informatius. L’aforament és de 150 persones.

Click per obtenir més informació.

Calella: Platja de la Calella per a gossos

Els gossos es podran banyar a la platja de Calella d’aquí a pocs dies, el primer cap de setmana d’agost. Així doncs, l’Ajuntament té previst començar les tasques per habilitar el tram per mascotes el primer d’agost després que el passat 25 de juliol Costes li donés el permís per modificar el pla d’usos de la platja per incloure-hi el bany per gossos.

Click per obtenir més informació.

Arenys de Mar: Platja de la Picòrdia

Amb una superfície de 1.500 metres quadrats, és una platja destinada únicamente als gossos inscrits en el cens d’animals domèstics de l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

Click per obtenir més informació.

Mataró: Platja de gossos de Mataró

Una zona habilitada per gossos on es podrá accedir de 10h del matí fins a 19h de la tarda. Els gossos han d’estar censats i han de portar microxip (hi haurà un registre d’entrada).

Click per obtenir més informació.

El Masnou: Platja de gossos Montgat-El Masnou

Es tracta d´una platja de sorra fina de 400 metres de longitud i una superfície total d´entre 1.600 i 5.000 m2, depenent de la temporada. Es troba entre les localitats del Masnou i Montgat.

Click per obtenir més informació.

Barcelona: Platja de Llevant

La platja de gossos és un espai separat físicament de la resta de la platja de Llevant, que manté les tanques perimetrals a la zona del trencant de l’aigua i l’espigó, per evitar que els gossos en puguin sortir. L´horari és de 10.30 a 19.30 hores.

Click per obtenir més informació.

Cubelles: Platja Les Salines

Es troba al costat de la central tèrmica, a mig camí entre Cubelllas i Cunit. La platja per a gossos de les Salines ocupa 450 metres lineals, i el seu terra és de roca i sorra fina.

Click per obtenir més informació.

Sitges: Cala Vallcarca

La Platja per a Gossos Vallcarca a Sitges és una petita cala ubicada entre Sitges i Castelldefels. Aquesta platja de Barcelona s’ha fet molt popular als fòrums per ser una de les millors platges canines de la província on es pot anar amb gos a l’estiu. Té una longitud d’uns 60 metres i 15 metres d’amplada.

Click per obtenir més informació.

Port de la Selva: Platja de la Vall i Platja de la Ribera

Es tracta de 2 Platges per a Gossos al Port de la Selva. La primera zona canina es troba a Playa de la Ribera, a la zona de l’aparcament, al costat de Playa Grande. L’altre espai caní es troba al tram final de la platja del Port de la Vall.

Click per obtenir més informació.

Llançà: Platja Sant Jordi

Aquesta nova platja per a gossos de Catalunya ocupa uns 500 metres quadrats. Es troba en una zona urbanitzada i el grau d’ocupació a l’estiu és mig – baix.

Click per obtenir més informació.

Colera: Platja de les Barques

Colera és una petita i preciosa localitat situada al costat de la frontera francesa al nord de Girona. Allà hi podem trobar un petit i tranquil espai caní. Es tracta de la Platja de les Barques, una platja de grava i sorra ideal per gaudir d´un divertit estiu amb el teu gos.

Click per obtenir més informació.

Empúries: Platja Rec del Molí

La Platja Rec del Molí té una longitud d´uns 370 metres per poder gaudir amb el teu pelut.

Click per obtenir més informació.

L’Estartit: Platja Canina Zona Els Griells

Torroella de Montgrí compta aquest estiu 2022 amb una zona de platja per anar amb gos. Es tracta d’una zona de 600 metres quadrats situada al costat del càmping El Molino, entre la urbanització dels Griells i la Pletera.

Click per obtenir més informació.

Empuriabrava: Platja de la Rubina

La Rubina és una de les millors platges oficialment per a gossos a Espanya. S’hi pot accedir amb els vostres peluts al llarg de 200  metres de la platja de la Rubina, al tram que confronta amb la localitat de Roses: els gossos no cal que vagin lligats.

Click per obtenir més informació.

 

És important que durant els mesos de màxima calor, aneu amb compte i preveniu els possibles cops de calor.

 

Més articles que et poden interessar...

fisioterapia i rehabilitacio

Beneficis de la fisioteràpia i rehabilitació

La fisioteràpia i la rehabilitació per a mascotes s’ha convertit en un component crucial en el procés de recuperació després d’una lesió o cirurgia. Com en els éssers humans, aquestes teràpies poden millorar significativament la qualitat de vida de les mascotes, promovent una recuperació més ràpida i completa. Aquí examinem alguns dels beneficis que ofereixen aquests tractaments especialitzats.

Leer más »
parvovirus

Què és el Parvovirus?

El parvovirus caní és una de les malalties més temudes i potencialment mortals que afecten els gossos, especialment els cadells. Aquest virus altament contagiós afecta el sistema gastrointestinal dels animals, provocant símptomes greus que, sense tractament, poden ser fatals en un alt percentatge de casos.

Leer más »
desparasitació

Importància de la desparasitació

En el món de la cura dels nostres peluts, la prevenció sempre és millor que la cura. Una de les parts més crucials de mantenir als nostres amics de quatre potes en bon estat de salut és la desparasitació.

Leer más »